e-handel i sverige

Det har aldrig varit lättare att få ditt lilla företag till e-handel. Det brukade vara att om du ville sälja varor på nätet, var du tvungen att köpa ett domännamn, hitta och betala en webbhotell, hitta och betala någon för att utveckla en e-handelswebbplats för dig, och då, om de tjänsterna ingår inte i ditt e-handelspaket, konfigurera konton hos olika leverantörer så att du kan ha säker betalningshantering på din webbplats.

Det finns så många enklare sätt att få en e-handelswebbplats för ditt lilla företag nu. Det som följer är en lista med bra nyckelfärdiga e-handelspaket för småföretag som vill sälja på nätet, men behöver inte nödvändigtvis teknisk expertis för att skapa egna webbplatser, kataloger och kundvagnar. Av denna anledning har jag inte inkluderat några lösningar för e-handel med öppen källkod här.

Det finns många tillgängliga, och om du är en tekniskt kunnig entreprenör, kanske du vill söka en av dem. Dessa företag kommer att hantera varje steg som du behöver göra för att få dina produkter online och sälja dem.

Shopify

Shopify är ett av de allt-i-ett-paket som alla kan använda för att skapa och driva en onlinebutik. Du kan antingen använda en av sina mallar eller ett specialdesignat tema för din e-handelsplats och allt ingår från att få ett domännamn via en säker kundvagn så att du kan acceptera kreditkort och PayPal-betalningar.

Om du också har en tegel- och murbruk samt en webbplats, erbjuder Shopify ett iPad-försäljningssystem som du kan använda som automatiskt ska synkronisera alla dina produkter, lager, beställningar och kunder mellan din e-handelsplats och din detaljhandel Lagra.

Avgifter: En grundläggande plan kostar $ 29 per månad med en online kreditkortsfrekvens på 2,9% plus 30 cent online, och det finns ingen produktgräns. Det finns inga uppsatta avgifter.

Bigcommerce

Bigcommerce är en riktig nyckelfärdig e-handelslösning. Funktioner som SEO, marknadsföringsverktyg, förmågan att ge kuponger och produktrecensioner på din webbplats ingår alla. Men min favoritfunktion om Bigcommerce är att den integreras så snabbt med så många andra applikationer, inklusive QuickBooks, MailChimp, Facebook och Constant Contact.

Avgifter: En Silver Plan, det mest grundläggande valet, är $ 34,95 per månad ($ 31,45 per månad med en årlig prenumeration). Plus Bigcommerce Betalningar, om du väljer att använda den, har en transaktionsränta på 2,9% och en 30 cent per transaktionsavgift. Observera att om du inte befinner dig i staterna kommer du inte kunna använda Bigcommerce-betalningar utan måste behöva konfigurera kreditkortsbehandling separat.

Volusion

Detta är en annan allt-i-ett-e-handelslösning som ger dig allt du behöver för att sälja online, inklusive en kundvagn och kreditkortsbehandlingstjänster.

En av Volusions utmärkta funktioner är möjligheten att sälja på Facebook enkelt, eBay och Amazon, alla integrerade med din Volusion-butik.

Avgifter: Den billigaste planen, Mini, är $ 15 i månaden USD med en 100 produktgräns och inga transaktionsavgifter.

Magento Go

Magents nästan allt-i-ett e-handelspaket innehåller många imponerande funktioner. Funktionerna inkluderar skiktad bläddring för din produktkatalog som ger kunderna möjlighet att filtrera sökning, möjligheten att helt anpassa din webbutiks design om du har kompetensen och fortfarande producerar en snygg webbplats om du inte gör det och funktioner för att driva omvandlingar som sådana som att ha produktjämförelse och önskelistor tillgängliga för kunderna.

Den ena nackdelen är att Magento Go inte är en nyckelfärdig lösning. Planerna inkluderar inte kreditkortbehandling. Du måste registrera dig med en kreditkortsbehandlingstjänst separat och sedan lägga till den tjänsten på ditt konto. Det är inte så svårt, men det kommer att öka kostnaderna.

Avgifter: Den grundläggande Get Going-planen kostar $ 15 i månaden USD med en 100 produktgräns och inga transaktionsavgifter. Plus kostnaden för kreditkort bearbetning (se ovan).

Yahoo Small Business

Denna nyckelfärdiga lösning innehåller ett domännamn, företags e-post och webbplats med en anpassningsbar kundvagn, kreditkort / Paypal-bearbetning och spårnings- och analysverktyg.

Avgifter: Ett paket för köpmanstart är $ 10,95 UDS en månad för det första året ($ 33,95 per månad efter det) med en transaktionsavgift på 1,5%. Det finns ingen installationsavgift vid skrivetiden.

Yola

Yola tar en modul snarare än ett all-in-one-tillvägagångssätt för småföretagets webbplatser. Det finns olika nivåer av webbplatspaket som du köper och använder för att bygga din webbplats och sedan om du vill kan du lägga till en webbutik i ditt paket för 10 USD per månad. Butiken inkluderar möjligheten att hantera lager, acceptera kreditkort, spåra order och sälja på din hemsida och via Facebook.

Avgifter: Bronspaketet, med en anpassad domän, ett obegränsat antal sidor och obegränsat bandbredd, är 4,17 dollar per månad med en årlig prenumeration, så med ytterligare $ 10 för en onlinebutik kan du sälja online för 14,17 dollar per månad.

eBay Stores

Du är förmodligen redan bekant med eBays auktionsmöjligheter. Men visste du att eBay också erbjuder säljare sina egna nätbutiker? Förutom hemsidan för din butik och obegränsade produktsidor innehåller baspaketet hanterings- och marknadsföringsverktyg som anpassade e-nyhetsbrev och marknadsföringsemail och spårningsverktyg.

Observera att du inte kommer att ha din egen webbadress med en eBay-butik, men i stället kommer att ha en katalogadress, till exempel www.stores.ebay.com/yourstorename.

Avgifter: Basic är den billigaste planen; Det erbjuder upp till 150 gratis listor per månad för CAD 15,95 per månad med en årlig prenumeration.

Etsy

Människor tenderar att tänka på Etsy som en marknadsplats bara för konstnärer och crafters, men det är inte det. Från och med 2013, vintageartiklar, hantverksrekvisita och ”unika fabriksfabrikata” kan alla säljas där också. Det är inte en all-in-one nyckelfärdig e-handelslösning som de andra på den här sidan, men om det du säljer kvalificerar kan det vara ett billigt sätt att sälja på nätet.

Avgifter: Det kostar 20 cent USD för att lista ett objekt, och Etsy samlar in en avgift på 3,5% på försäljningspriset för vad som helst du säljer. Det finns inga medlemsavgifter.

Starta din e-handelsaffär idag

Förutom att alla lösningar för e-handel ovan är relativt billiga och utformade för att vara användarvänliga för småföretagare, erbjuder de alla också gratis prov på två veckor till en månad.

Så inga fler ursäkter; välj ett av företagen ovan, doppa tårna till e-handel och börja sälja på nätet!

Kontakta oss för att få ditt lilla företag till e-handel i Sverige idag

 

sv_SESvenska
en_USEnglish fiSuomi arالعربية nn_NONorsk nynorsk da_DKDansk is_ISÍslenska sv_SESvenska