Sökmotormarknadsföring

kr18,000.00 kr8,500.00

Få resultat på nolltid med våra expert PPC-strategier.

Alla priser är inklusive 25% moms.

SKU:Search Engine Marketing Category:

Beskrivning

HUR GÅR DET TILL ATT BESTÄLLA VÅRA TJÄNSTER?


  1. Välj den tjänst du är intresserad av. (I butiken eller via sidan "få ett pris").
  2. Välj att betala direkt i butiken eller via faktura.
  3. Vi kommer så snart som möjligt att kontakta dig och be om uppgifter kopplat till ditt företags behov, tjänster och affärsmål.
  4. Vi kommer sedan att hantera din beställning och ge feedback så snart vi är klara.
  5. Du ger oss feedback efter din genomgång av vår leverans, och lämnar avslutningsvis din åsikt om vår service och leverans.
  6. När du beställer ett webbplatspaket får du även grundutbildning från oss i hur du hanterar och uppdaterar din webbplats.
  7. Om du inom 15 dagar upptäcker ett problem som vi borde ha fixat vid leveransen åtar vi oss att fixa det utan kostnad eller så får du tillbaka pengarna.

Vänligen fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig snart.Vänligen välj de tjänster du är intresserad av: -Finns det något annat som du tycker att vi bör veta?


TTack för att du tog dig tid att fylla i uppgifterna.


Detaljer om tjänsten listas nedan: -

Våra PPC-hanteringspaket är utformade för att hjälpa ditt företag att växa genom att maximera avkastningen på pengar som spenderas på internetreklam. Betala per klick-kampanjer, om dess Google Adwords – Bing-annonser – Facebook- eller Twitter-annonser kan generera omedelbar riktad trafik till din webbplats, vilket är vad du behöver hitta fler kunder och gör mer försäljning.

Våra PPC-hanteringstjänster är anpassade till dina behov och anpassas till dina affärsmål. Vårt mål är enkelt men ändå mycket specifikt: att göra dig mer pengar.

Vill du vara det första varumärket som din målgrupp ser när du söker efter din produkt eller tjänst på webben?

Oavsett om du letar efter exponering för varumärken, blygenerering eller marknadsföring, kan SockITs experter på Google Ads Management Services hjälpa dig att möta alla dina mål. En tankeväckande och ansedd Google-reklamkampanj kan driva trafik till din webbplats och hjälpa dig generera fler potentiella kunder, mer försäljning och mer trafik – allt för en bråkdel av kostnaden av en mindre riktad kampanj!

Genom att undersöka de populäraste nyckelorden i din demografi riktar vi oss till de mest villiga att köpa din tjänst eller produkt. När vi lär oss mer om ditt varumärke, förfina vi varje del av din anpassade strategi för att låta kunder komma till dig över dina konkurrenter.

Så om du letar efter professionella ppc-tjänster och är intresserad av en google-reklamkampanj, kontakta SockIT idag.

PPC-tjänster som erbjuds

Vi erbjuder ett brett utbud av anpassade PPC-tjänster, inklusive:

Ställ in nya konton (på Google, Bing, Facebook, LinkedIn eller Twitter)
Google Search and Display Networks
Google Shopping-kampanjer
Bing Sökkampanjer
Bing Shopping-kampanjer
Inställning och hantering av rullning
Sökord Forskning
Annan skapelse (både text- och multimediaannonser)
Dynamiska produktkampanjer (Facebook)
Remarketingkampanjer (alla nätverk)
Facebook-annonser
Rekommendationer för målsidesoptimering
Inställning av konverteringsspårning
Google Analytics Integration
Integration med e-postmarknadsföringsprogramvara
Geografisk inriktning
Demografisk inriktning
Kundprofilering och inriktning
PPC Management Pricing

Vår prissättning är mycket enkel. Vi är övertygade om våra tjänster. Därför arbetar vi varje månad utan slutna avtal eller avbokningsavgifter.

Beroende på dina krav och antal kampanjer kan vi ta ut en låg installationsavgift (en gång av) och sedan en månadsvis administrativ avgift baserad på reklamutgifter.

Våra priser är konkurrenskraftiga och de lägsta du kan hitta på marknaden. Under åren har vi lyckats ha vår egen metod och definierade processer och det innebär att vi kan hålla kostnaderna låga och prisvärda.

Vi har gjort vår forskning och vi kan garantera att du inte hittar bättre priser.
Hur det fungerar

Att komma igång med PPC är mycket enkelt. Vår process är transparent och okomplicerad.

Steg 1: Kontakta oss
Kontakta oss genom att skicka detta enkla formulär för att låta oss veta vem som är intresserad av våra PPC-tjänster.

Steg 2: Vi kommer tillbaka till dig på mindre än 24 timmar
Vi granskar din förfrågan och kommer tillbaka till dig med några frågor för att hjälpa oss förstå mer om ditt företag och din nuvarande status.

Steg 3: Definiera affärsmål
Vi kommer att arbeta nära dig för att definiera dina online affärsmål och i detalj förklara hur vi planerar att arbeta med dina kampanjer . Detta inkluderar att diskutera med dig om dina monetära mål, tidigare erfarenheter, produkter, nuvarande och potentiella kunder, konkurrens och allt annat som hjälper oss att förstå ditt företag och företag.

Slutresultatet blir ett förslag som beskriver vår plan, vad vi kan förvänta oss när det gäller kostnader, trafik och omvandlingar , och naturligtvis annonsutgifter.

Steg 4: Konfigurera PPC-kampanjer
När vi kommer överens om att arbeta tillsammans konfigurerar vi dina kampanjer.

Steg 5: Optimera PPC-kampanjer och tjäna mer pengar
När vi driver ditt företag är vårt jobb att optimera kampanjerna och få bättre resultat. Vårt mål varje månad är att få fler kunder till en lägre kostnad.

Steg 6: Rapportering
Transparens är mycket viktigt för oss. Det är därför vi skickar regelbundna uppdateringar och en månadsrapport som informerar dig om statusen för dina kampanjer och våra nästa steg. Vår rapport visar dig var pengarna spenderades, vad var resultatet, jämförelser från månad till månad och mycket mer.

Våra PPC-hanteringspaket innehåller

Dedicated Account Manager – Från den första kontakten du skapade har du tilldelats en dedikerad kontohanterare som är ansvarig för att köra ditt konto.

Kontoinställning- Vi konfigurerar dina PPC-kampanjer med bästa standarder och metoder.
Sökordforskning – Vi kommer att göra nyckelordsforskning och identifiera de nyckelord som är anpassade till dina affärsmål och kan tjäna pengar

Annonskampanj copywriting- Vi kommer att skapa några textannonser som är nödvändiga för att köra våra kampanjer. Om bild- eller videoannonser behövs ger vi dig mer information.

Google Analytics Integration – Resultat från våra PPC-kampanjer kommer att finnas tillgängliga via den kraftfulla Google Analytics-rapporteringsplattformen

Omvandlingsspårning – utan konverteringsspårning är som att stänga ögonen! Vi måste veta vad som fungerar bäst för dina PPC-kampanjer, så innan vi börjar kommer vi att se till att konverteringsspårning fungerar.

Mobilannonser – Vi kommer att optimera dina kampanjer för att rikta in sig på användare på mobil och surfplattor.

Framstegsrapporter- Varje månad får du en detaljerad rapport som visar framstegen och det arbete som gjorts på dina kampanjer.
Kampanjhantering – PPC är inte en ”set it and glöm det” -uppgift. Vi övervakar dina kampanjer dagligen för att se till att de körs optimerade och utan problem.

Landning Sidoptimering Granskning – Du behöver en målsida med hög konvertering och vi kommer att berätta hur du får en.
E-post- och chattstöd – kundservice är vår prioritet och något vi skryter med. Om du har några frågor eller oro angående din PPC-investering är vi bara ett klick bort!

sv_SESvenska
en_USEnglish fiSuomi arالعربية nn_NONorsk nynorsk da_DKDansk is_ISÍslenska sv_SESvenska