e-handel i sverige
8 enkla sätt att få ditt lilla företag till e-handel i Sverige

Det har aldrig varit lättare att få ditt lilla företag till e-handel. Det brukade vara att om du ville sälja varor på nätet, var du tvungen att köpa ett domännamn, hitta och betala en webbhotell, hitta och betala någon för att utveckla en e-handelswebbplats för dig, och då, om de tjänsterna ingår inte i ditt e-handelspaket, konfigurera konton hos olika leverantörer så att du kan ha säker betalningshantering på din webbplats.

Det finns så många enklare sätt att få en e-handelswebbplats för ditt lilla företag nu. Det som följer är en lista med bra nyckelfärdiga e-handelspaket för småföretag som vill sälja på nätet, men behöver inte nödvändigtvis teknisk expertis för att skapa egna webbplatser, kataloger och kundvagnar. Av denna anledning har jag inte inkluderat några lösningar för e-handel med öppen källkod här.

Det finns många tillgängliga, och om du är en tekniskt kunnig entreprenör, kanske du vill söka en av dem. Dessa företag kommer att hantera varje steg som du behöver göra för att få dina produkter online och sälja dem.

Shopify

Shopify är ett av de allt-i-ett-paket som alla kan använda för att skapa och driva en onlinebutik. Du kan antingen använda en av sina mallar eller ett specialdesignat tema för din e-handelsplats och allt ingår från att få ett domännamn via en säker kundvagn så att du kan acceptera kreditkort och PayPal-betalningar.

Om du också har en tegel- och murbruk samt en webbplats, erbjuder Shopify ett iPad-försäljningssystem som du kan använda som automatiskt ska synkronisera alla dina produkter, lager, beställningar och kunder mellan din e-handelsplats och din detaljhandel Lagra.

Avgifter: En grundläggande plan kostar $ 29 per månad med en online kreditkortsfrekvens på 2,9% plus 30 cent online, och det finns ingen produktgräns. Det finns inga uppsatta avgifter.

Bigcommerce

Bigcommerce är en riktig nyckelfärdig e-handelslösning. Funktioner som SEO, marknadsföringsverktyg, förmågan att ge kuponger och produktrecensioner på din webbplats ingår alla. Men min favoritfunktion om Bigcommerce är att den integreras så snabbt med så många andra applikationer, inklusive QuickBooks, MailChimp, Facebook och Constant Contact.

Avgifter: En Silver Plan, det mest grundläggande valet, är $ 34,95 per månad ($ 31,45 per månad med en årlig prenumeration). Plus Bigcommerce Betalningar, om du väljer att använda den, har en transaktionsränta på 2,9% och en 30 cent per transaktionsavgift. Observera att om du inte befinner dig i staterna kommer du inte kunna använda Bigcommerce-betalningar utan måste behöva konfigurera kreditkortsbehandling separat.

Volusion

Detta är en annan allt-i-ett-e-handelslösning som ger dig allt du behöver för att sälja online, inklusive en kundvagn och kreditkortsbehandlingstjänster.

En av Volusions utmärkta funktioner är möjligheten att sälja på Facebook enkelt, eBay och Amazon, alla integrerade med din Volusion-butik.

Avgifter: Den billigaste planen, Mini, är $ 15 i månaden USD med en 100 produktgräns och inga transaktionsavgifter.

Magento Go

Magents nästan allt-i-ett e-handelspaket innehåller många imponerande funktioner. Funktionerna inkluderar skiktad bläddring för din produktkatalog som ger kunderna möjlighet att filtrera sökning, möjligheten att helt anpassa din webbutiks design om du har kompetensen och fortfarande producerar en snygg webbplats om du inte gör det och funktioner för att driva omvandlingar som sådana som att ha produktjämförelse och önskelistor tillgängliga för kunderna.

Den ena nackdelen är att Magento Go inte är en nyckelfärdig lösning. Planerna inkluderar inte kreditkortbehandling. Du måste registrera dig med en kreditkortsbehandlingstjänst separat och sedan lägga till den tjänsten på ditt konto. Det är inte så svårt, men det kommer att öka kostnaderna.

Avgifter: Den grundläggande Get Going-planen kostar $ 15 i månaden USD med en 100 produktgräns och inga transaktionsavgifter. Plus kostnaden för kreditkort bearbetning (se ovan).

Yahoo Small Business

Denna nyckelfärdiga lösning innehåller ett domännamn, företags e-post och webbplats med en anpassningsbar kundvagn, kreditkort / Paypal-bearbetning och spårnings- och analysverktyg.

Avgifter: Ett paket för köpmanstart är $ 10,95 UDS en månad för det första året ($ 33,95 per månad efter det) med en transaktionsavgift på 1,5%. Det finns ingen installationsavgift vid skrivetiden.

Yola

Yola tar en modul snarare än ett all-in-one-tillvägagångssätt för småföretagets webbplatser. Det finns olika nivåer av webbplatspaket som du köper och använder för att bygga din webbplats och sedan om du vill kan du lägga till en webbutik i ditt paket för 10 USD per månad. Butiken inkluderar möjligheten att hantera lager, acceptera kreditkort, spåra order och sälja på din hemsida och via Facebook.

Avgifter: Bronspaketet, med en anpassad domän, ett obegränsat antal sidor och obegränsat bandbredd, är 4,17 dollar per månad med en årlig prenumeration, så med ytterligare $ 10 för en onlinebutik kan du sälja online för 14,17 dollar per månad.

eBay Stores

Du är förmodligen redan bekant med eBays auktionsmöjligheter. Men visste du att eBay också erbjuder säljare sina egna nätbutiker? Förutom hemsidan för din butik och obegränsade produktsidor innehåller baspaketet hanterings- och marknadsföringsverktyg som anpassade e-nyhetsbrev och marknadsföringsemail och spårningsverktyg.

Observera att du inte kommer att ha din egen webbadress med en eBay-butik, men i stället kommer att ha en katalogadress, till exempel www.stores.ebay.com/yourstorename.

Avgifter: Basic är den billigaste planen; Det erbjuder upp till 150 gratis listor per månad för CAD 15,95 per månad med en årlig prenumeration.

Etsy

Människor tenderar att tänka på Etsy som en marknadsplats bara för konstnärer och crafters, men det är inte det. Från och med 2013, vintageartiklar, hantverksrekvisita och ”unika fabriksfabrikata” kan alla säljas där också. Det är inte en all-in-one nyckelfärdig e-handelslösning som de andra på den här sidan, men om det du säljer kvalificerar kan det vara ett billigt sätt att sälja på nätet.

Avgifter: Det kostar 20 cent USD för att lista ett objekt, och Etsy samlar in en avgift på 3,5% på försäljningspriset för vad som helst du säljer. Det finns inga medlemsavgifter.

Starta din e-handelsaffär idag

Förutom att alla lösningar för e-handel ovan är relativt billiga och utformade för att vara användarvänliga för småföretagare, erbjuder de alla också gratis prov på två veckor till en månad.

Så inga fler ursäkter; välj ett av företagen ovan, doppa tårna till e-handel och börja sälja på nätet!

Kontakta oss för att få ditt lilla företag till e-handel i Sverige idag

 

Webdesigntjänster för småföretag i Sverige
Webdesigntjänster för småföretag i Sverige

Tillhandahåller vi bara webbdesigntjänster för småföretag? Nej. Men vi jobbar med många småföretagare för att förbättra sina webbplatser, förbättra deras positionering på nätet och generellt öka deras online-närvaro. Varför arbetar vi med så många småföretag? Eftersom vi är ett litet företag själva förstår vi vikten av att ha en fantastisk webbplats och att nå våra kunder på den nivån.

Vi förstår också att för småföretagare som har mindre budgetar kan det vara svårt att hitta företag som erbjuder webbdesigntjänster som de har råd med. Så många företag letar efter de stora kunderna som kan vara tiotals och hundratusentals dollar för en webbplats, att det kan vara svårt för småföretag att hitta en leverantör som är villig att arbeta med dem.

Att jobba med småföretag är typ av vår sylt. Det är inte att säga att vi inte / kan / inte har arbetat med större företag, det är bara att säga att småföretag är vår specialitet.

If you are looking for web design services for small businesses, what do you need to know?

I have some important tips for every small business in the web design services market, some may be obvious and some may not.

Gör inte pris den enda faktorn. Ja, du kanske inte har en budget på $ 10 000 för din webbplats, men på baksidan spenderar du $ 500 och du får vad du betalar för. Självklart måste en företagare ta hänsyn till vad de har råd med, men de borde också överväga vilken typ av värde och service de kommer att få för sina dollar. Använda WordPress hjälper till att göra det överkomligt men förstår att det kan vara mer än du förväntar dig.

Förstå att du kanske måste välja och välja tjänster för att göra det billigt. Vi erbjuder många olika webbtjänster, från anpassad logotyp till webbdesign och utveckling till SEO och marknadsföring. Om du är ett litet företag med en liten budget, har du förmodligen inte råd med allt. Ett alternativ att överväga arbetar med din online-närvaro i etapper. Börja med en logotyp eller hemsida och sedan när budgeten tillåter, starta SEO eller annan marknadsföring på nätet.

Lyssna när experterna delar sin kunskap. Vi får många människor som kommer till oss med stora drömmar om vad de vill att deras hemsida ska göra. Förstå att några av de fina effekterna du vill ha kanske inte är överkomliga eller användbara. Vi vill ge dig en webbplats som fungerar, som dina kunder och kunder kommer att älska och ibland, den funktionen du såg på din konkurrents hemsida gör dem egentligen sårade. Lägg inte till funktioner för att lägga till funktioner, överväga för-och nackdelar och lyssna på vad dina leverantörer säger till dig så att du kan göra de bästa valen. Kom ihåg att vi inte bara vet hur man gör bra webbplatser, vi förstår hur människor använder webbplatser som är avgörande när det gäller att planera din online-strategi.

Förstå att din webbplats inte är för dig … det är för dina kunder. Det kan vara väldigt lätt att bli fastnade i alla smutsiga saker du ser utan att tänka om de sakerna kommer att vara användbara för dina kunder. Bottom line, din webbplats är inte för dig. Det är för dina kunder, och om du kommer ihåg det, fattar du alltid bättre beslut om vad som händer på din webbplats.

Bra innehåll är nyckelfaktorn i framgång. Om du inte har innehåll, kommer du inte att bli rankad i sökmotorerna, dina kunder kommer inte hitta dig, och om de gör det, hittar de inte den information de letar efter. Tänk verkligen vad dina kunder letar efter när de landar på din webbplats och svara på alla sina frågor. En webbplatsbesökare som tycker att din webbplats är användbar och informativ är mycket mer sannolikt att bli kund än någon som inte kan hitta vad de letar efter.
Webdesigntjänster för småföretag behöver inte kosta en förmögenhet. Vi kan hjälpa dig att komma online med en prisvärd webbplats som fungerar för dig och dina kunder. Kontakta oss idag för ett offert och se hur vi kan hjälpa dig.

webbplatsutveckling
6 skäl till att du bör omorganisera din webbplats 2019

De flesta klick görs på första sidan med resultat. Faktum är att 68 procent av klickarna går till de första fem resultaten, och bara 4 procent av klickningarna går till de fem senaste resultaten på en sida.

Om du gör matte, lämnar det bara 28 procent av klick kvar för att delas mellan andra och tredje sidor av sökresultat.

Kort sagt, det är extremt svårt att få trafik till din webbplats om den inte rankar högt i sökresultaten och att rangordna högt i sökresultaten, din webbplats måste följa webbdesign och utveckling bästa praxis.

4 riktlinjer för webbutveckling att följa
Om du är redo att börja utveckla, var noga med att följa dessa riktlinjer för att säkerställa din webbplatss framgång!

1. Gör alla dina sidor lyhörda
Att utveckla en lyhörd webbplats är vår första riktlinje eftersom det är så oerhört viktigt för din webbplats på många nivåer.

När användarna besöker en mottaglig webbplats betyder det att de kan använda vilken enhet som helst för att visa den, och den kommer att svara och presentera sidelement på samma sätt.

Om din webbplats t.ex. inte är mottaglig kan det hända att någon som använder en surfplattform eller en smartphone för att se den inte får hela bilden. Åtkomstknapparna kan bli avskurna, eller bilderna laddas inte korrekt, tillsammans med en rad andra potentiella problem.

2. Aktivera webbplatsanalys
Om du misslyckas med att analysera viktiga mätvärden på din webbplats vet du aldrig vilka delar av din webbplatsdrift som resultat och vilka delar som kan använda lite arbete. Som en del av din webbplats utveckling, se till att aktivera analys.

När du aktiverar analys på en sida, innehåller du helt enkelt en förutbestämd kod i HTML på sidan och väntar på att dina viktiga metriska data rullar in.

När din analyskod är inbäddad kan du logga in på din analytikplattform, till exempel Google Analytics, för att ställa in specifika konverteringsmål samt spåra trafik, avvisningsfrekvens och så mycket mer.

3. Implementera webbplatsens säkerhet
Webbsäkerhet är lika viktig som hemförsörjning. Du kan tänka på din webbplats som ditt företags virtuella hem, och det är oerhört viktigt att hålla det säkert. Detta gäller speciellt om webbplatsen du skapar accepterar känsliga klientdata som kreditkortsinformation, adresser och annan privat data.

Inte bara är webbplatsskydd en utmärkt funktion att ha på någon webbplats, när användare ser att du har säkerhetsåtgärder på plats, kommer de att vara mycket mer villiga att köpa via din webbplats.

Du bör alltid implementera ett SSL-certifikat på din webbplats så att offentliga servrar inte har tillgång till privat information och data.

4. Säkerställ snabb laddningstid

En annan riktlinje för webbutveckling som är viktig är att se till att din webbplats laddas snabbt. Det finns en mängd sidelement som kan bidra till långsam belastningstid. Här är några saker att se upp under utvecklingen:

Stora bilder: En av de största synderna på en sida som laddar långsamt är webbplatsbilder som är för stora. När du använder stora bilder av hög kvalitet på din webbplats utan att komprimera dem kan de orsaka att din webbplats körs långsamt. Innan du laddar upp bilder till din webbplats, vill du köra dem via ett komprimeringsverktyg, som Kraken, för att se till att de inte klämmer fast på din webbplats.

För många plugins: Plugins kan ge din webbplats de klockor och visselpipor du är ute efter, men det kommer till ett högt pris. Om du använder för många plugins på din webbplats kan det ta mycket lång tid att ladda. Om inte plugin är nödvändigt bör du överväga att ta bort det. Var noga med att kolla över din webbplats för plugins som du inte längre använder, eller de som är föråldrade.

Kontrollera din värd: Ditt värdkonto avser servern som din webbplats körs på. Om din webbplats fungerar på en delad server kan du se sakta belastningstider på grund av antalet webbplatser som också är värd för den specifika servern.

Behöver du hjälp med webbplatsutveckling?
Gillar du idén att utveckla din egen hemsida, men är inte säker på hur du hanterar alla saker vi har pratat om på den här sidan? Om du känner dig överväldigad kan SockIT.se hjälpa till.

Vi är en fullservice webbdesign, webbutveckling, SEO och digital annonsbyrå, vilket innebär att vi kan hjälpa till med allt från sökmotoroptimering till webbdesign och utveckling.

Vårt team med över 20 experter känner till vikten av saker som responsiv design, webbplatshastighet, webbplatsskydd och webbplatsanalys, och vi kommer säkert att implementera dem på din webbplats.

För att lära dig mer om våra webbutvecklingstjänster, var god kontakta oss på nätet. Vi kan inte vänta med att höra från dig!

sv_SESvenska
en_USEnglish fiSuomi arالعربية nn_NONorsk nynorsk da_DKDansk is_ISÍslenska sv_SESvenska