Kontakt

Har du några frågor

Kontakta oss på något av följande sätt

Post- och besöksadress

Reveljvägen 21 B, 791 40 Falun
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vid med en offert

Skapa din egen offert för en hemsida

Genom att fyll i detta formulär kan du få en uppfattning om vad priset blir för din nya hemsida.

Vi på SockIT bygger alla våra hemsidor i WordPress med sidobyggaren Elementor. Här i detta formulär kan du även anpassa dina behov och önskemål till en skräddarsydd hemsida. Exempelvis storlek på hemsidan, olika funktioner såsom bokningssystem eller priskalkylator, samt även tid för att färdigställa sidan. Dessutom om du behöver hjälp med innehållet på sidan.

När du har fyllt i formuläret skickas en sammanställning till oss. Vi återkommer sedan med vad totalpriset för din nya hemsida blir.

Har du domän och webbhotell till din webbsida?

För att din webbsida ska kunna fungera behöver din hemsida ha ett registrerat domännamn. Domännamnet är själva adressen till din webbplats och webbhotellet är själva platsen där din webbsida kommer att lagras. De webbhotell som vi rekommenderar i dagsläget är one.com eller loopia.se. Om du inte har ett domännamn kan du registrera ett hos en domännamnsregistrator vanligtvis på ett webbhotell.
Exempel av webbhotell
Simply Miss Hosting Inleed One.com Loopia Oderland Egensajt Svenskadomaner Ballou Fsdata Websupport/Binero

Hur många undersidor behöver din hemsida?

Din hemsida ska ge dina besökare den information de vill ha på ett strukturerat och användarvänligt sätt. Därför behöver din hemsida vara strukturerad på ett sådant sätt, så det är lätt att hitta informationen. Vanligast är att man lägger informationen på olika undersidor såsom tjänster, om oss och kontakt. Om du inte har inte har så mycket information som ska in på hemsidan så rekommenderar vi en one page, alltså en sida där all information står och är strukturerad i sidhuvudet.
Ska hemsidan ha en webbshop? I en webbshop kan du visa upp och sälja de produkter och/eller tjänster du har.

Vi förverkligar dina idéer och dina behov

För det behöver vi lite mer information av dig. Med vår erfarenhet av att bygga hemsidor hjälper vi dig att få en riktigt snygg och användarvänlig hemsida för just dina behov.
Har du behov av att få hjälp med något innehåll till hemsidan? Innehållet till din hemsida är det som är intressant för att fånga besökarens intresse för din verksamhet. Vi som webbdesigner förpackar detta innehåll så att det upplevs attraktivt och användarvänligt. Det kan vara så att du behöver hjälp med texter till din verksamhet och kanske också bilder samt filmer.
Har du behov av att få hjälp med något innehåll till hemsidan? Innehållet till din hemsida är det som är intressant för att fånga besökarens intresse för din verksamhet. Vi som webbdesigner förpackar detta innehåll så att det upplevs attraktivt och användarvänligt. Det kan vara så att du behöver hjälp med texter till din verksamhet och kanske också bilder samt filmer.
Vill du ha en logotyp? En logotyp är en viktig del i marknadsföringen av ditt företags identitet. Vi kan hjälpa dig att få en skräddarsydd logotyp till ditt företag med en unik design.

Återkoppling en viktig del i färdigställandet av hemsidan

Det pris som du betalar för hemsidan är byggt på det antal timmar som är beräknat för din typ av hemsida. En viktig del i hur många timmar som det kommer att krävas är just återkopplingen. Hur mycket tid som går till själva återkopplingen och att göra de ändringar som ni önskar är därför också en prisfråga. Om du har datorvana och kan återkoppla i ett mejl via skärmdumpar så blir det ett lägre pris, jämförelsevis om du inte är så datorvan och kommer att återkoppla i flera olika mejl.

Tid för arbete med hemsidan

Tid för arbete med hemsidan bygger på ett samarbete med dig som kund. Hur snabbt du kan leverera innehåll till hemsidan och hur snabbt du kan återkoppla blir därför också en prisfråga.
Vad för funktioner behöver din hemsida Du kan markera flera olika alternativ

Har du behov av ett serviceavtal

När din hemsida är färdigställd, kommer du att äga din hemsida helt och hållet själv och du kommer att ha möjlighet att ändra eller uppdatera hemsidan. Men om du skulle behöva hjälp av oss med att uppdatera och göra ändringar på hemsidan kan du teckna ett serviceavtal med en timmas ändring per månad och övriga uppdateringar.

SEO optimering per månad

Detta innebär att vi arbetar varje månad med att få din hemsida så högt upp som möjligt på Google med 15 olika sökord anpassat till din verksamhet.